ml._domainkey.vitabalance.dk
top of page
_94A7834_edited_edited.png

Lidt om mig

Folk kommer til mig, fordi de er udfordrede. De udfordringer kan jeg hjælpe med at rydde af vejen. Og oftest ser vi begyndende resultater allerede ved kun en enkelt samtale. Det kan være at forstå, hvad der skaber stress, fobier, at få frihed i livet, succes med at sælge uden blokeringer eller det kan være fysiske smerter, som er udgangspunktet. Jeg har en viden og nogle værktøjer, som kan give dig smil på læben igen. Du vil føle dig lettet og positiv.

Vi starter altid med en gratis samtale, så jeg kan give dig en idé om, hvorvidt jeg kan hjælpe dig. Og ikke mindst så DU kan mærke, om det er det rette for dig.

Er du nysgerrig på, hvem jeg er, så er her lidt om mig:
Mit navn er Gerner Kristensen.
Født 1952, gift, 3 voksne børn og 4 dejlige børnebørn.
Jeg har en bred erhvervserfaring, både som lønarbejder og som selvstændig.

I de senere år har jeg beskæftiget mig med sundhed og ernæring og er uddannet og certificeret tankefeltterapeut hos Lars Mygind. Endvidere har jeg bl.a. suppleret med relevante uddannelser i Zivorad Slavinskis metoder hos Gudrun Boost. Jeg har studeret hos Vladimir Stojakovic. Desuden praktiserer jeg også kinesiologisk muskeltest og kropsafbalancering samt Philip Raffertys RESET system og BNT (Balancing Nutrition & Toxicity). Jeg er eksamineret Add Heart Facilitator hos Heartmath Institute. Og helt overordnet arbejder jeg med forståelsen af de 3 principper, som formuleret af Sydney Banks.

Alle samtaler foregår online, så uanset hvor du befinder dig, er der hjælp at hente.


Jeg forhandler Zinzinos sundhedsprodukter: https://tryzinzino.com/7752518902/

Mine klienter udtaler, at jeg er nærværende og skaber tillid og ro.

Jeg har adresse på Kildehøjen 3 i 8240 Risskov.
bottom of page