ml._domainkey.vitabalance.dk
top of page

Stress

Er du stresset? Eller er du bange for at blive det? Tænker du, at din stress skyldes dit arbejde, din arbejdsplads, dit studium, dit privatliv, dit parforhold, omgivelsernes forventninger til dig eller …………..
 Ung kvinde Overvejer
I virkeligheden forholder det sig sådan, at al stress kun bunder i én eneste ting. Nemlig at du tænker for meget, også kaldt overtænkning eller tankemylder. Og ikke mindst at du tror på dine tanker.
Dine tanker skaber din stress.
 
Jeg hjælper dig med at få øje på, hvordan vi mennesker oplever verden. Nå du ser, at det er de tanker, du fokuserer på, som skaber din oplevelse af verden og dermed også din stress, så vil du opleve, at du bliver i stand til at finde den ro og det overskud, du længes efter. 
 
Og det bedste er, at du ikke skal gøre noget! Der er ikke en metode eller teori eller nogen øvelser, du skal arbejde med. Det her er det modsatte af arbejde, nemlig afslapning.
 
Når du får indblik i, hvordan vores menneskelige operativsystem fungerer, vil byrden på dine skuldre automatisk blive mindre. Og jo mere du ser, jo lettere bliver du i stand til at tackle alle livets udfordringer. 
bottom of page