ml._domainkey.vitabalance.dk
top of page
rolig Hav

Udtalelser

"Jeg var ved at lukke en dør op, og så blev den taget af trækvinden. I et forsøg på at undgå noget uheldigt, strakte jeg armen ud for at ’gribe’ døren – og derved over-strakte jeg armen og fik ondt i skulderleddet lige med det samme.

Heldigvis stod min tankefelt-terapeut lige ved siden af, så vi bankede på smerten – og efter nogle runder, forsvandt den. Og er ikke kommet igen siden!

Det var en overvældende oplevelse.”

"Er normalt meget nervøs ved at gå til eksamen. Jeg kan være nærmest handlingslammet op til en uge før eksamen. Efter behandling med tankefeltterapi forsvandt nervøsiteten og jeg gik op og fik 12. YES!!”

"Efter operation af brækket ben for ca. 2 år siden har jeg efterfølgende lidt af hyppige smerter i højre balle, og smerten har også forplantet sig til venstre side, sandsynligvis ved at jeg pga smerten belaster kroppen uhensigtsmæssigt. Ved behandlingens start var ubehaget 5 på skalaen, men den er ofte værre. Med en enkelt behandling med tankefeltterapi er smerten i højre balle fuldstændig væk og ubehaget er på 0.”

"Efter 2 tankefelt behandlinger forsvandt mit ubehag over min forstoppelse og efter 3. behandling forsvandt forstoppelsen også. Så nu fungerer alt som det skal igen.”

"Mit ubehag ved et forestående samvær med en nær relation blev behandlet og på ganske få minutter forsvandt ubehaget helt.”

"Efter over 50 år med stærk angst for edderkopper var en enkelt behandling nok til fuldstændig at fjerne angsten. Det er den mest mærkelige oplevelse jeg nogensinde har oplevet. Tak.”

Voldsomme smerter i ryg og lænd blev behandlet med TFT:

"What did you do! It's gone, the pain is gone. It's a miracle!"

Efter en lang periode med stress/angst 

Fik jeg øje på Gerner på Facebook 

Tog kontakt til ham 

Det er det bedste jeg har gjort for mig selv 

Efter bare 5 samtaler er jeg glad igen smilet er tilbage på mine læber 

Er begyndt at komme ud af huset igen 

Kan køre bil handle ind 

Det har jeg ikke kunne i meget lang tid 

Har været på camping igen 

Det er svært og tro på 

selv for mig selv 

Men det er sandt 

Så har du noget at slås med som gør dit liv trist 

Så kan jeg varmt anbefale Gerner til alle 

Han er så nem at snakke med 

Utrolig dygtig svarer altid 

Man står aldrig alene 

De allerbedste anbefalinger til Gerner fra mig 

Joan 

bottom of page