ml._domainkey.vitabalance.dk
top of page

Spirituel teknologi

Løft byrden af dine skuldre
Begrebet Spirituel teknologi dækker over effektive metoder til eliminering af følelsesmæssige problemer og acceleration af åndelig udvikling. De er udviklet af Zivorad M. Slavinski. 
 
Med metoden Deep PEAT kan du:
  • hurtigt frigøre negative følelsesmæssige tilstande og reaktioner
  • forbedre din evne til at nå mål, du bliver mere handlekraftig
  • øge din livskvalitet
 
Man kan sige, at der er en positiv eller negativ ladning på vores tanker og følelser. Med Deep PEAT får du ryddet op og renset ud. Du øger din livskvalitet, bliver mere handlekraftig, bliver bedre til at nå mål. PEAT processerne er meget effektive. Et yderligere plus for dig er, at du ikke skal re-traumatiseres, som i de fleste øvrige terapeutiske behandlingsformer. Det handler altid om hvad du tænker og føler om problemet lige her og nu.
Vi arbejder med de følelsesmæssige modsatte polariteter og det er ikke altid det samme som de logiske modsætninger. Her er nogle eksempler på polariteter:
God - Dårlig
Lykkelig - Ulykkelig
Kærlighed - Ensomhed
Rigdom - Fattigdom
Begrænset - Ubegrænset
Glæde - Sorg
Tilfreds - Utilfreds
Styrke - Svaghed
Kontrol - Frihed
Magt - Magtesløshed


Når du først har neutraliseret og integreret dine polariteter betyder det ikke, at du så bliver fri for problemer og udfordringer fremover. Men det betyder, at du vil have større frihed til at kunne vælge din opfattelse og tilgang til de problemer og udfordringer, som kommer på din vej.
Ja tak til gratis indledende samtale

Tak. Vi tales ved!

bottom of page